A klíma árak szereléssel sok minden befolyásolja, mint például a márka, a minőség, a típus, vagy éppen, hogy milyen ’okos’. A neves márkák prémium termékeinél nem ritkán mélyen a zsebünkbe kell nyúlni, de természetesen vannak elérhető árú, de közel sem rosszabb minőségű berendezések is a piacon hatalmas választékban. Egy ugyan olyan tudású és minőségű klíma akár 20.000-70.000 Ft-tal is olcsóbb lehet a neves márkák termékeinél. Nem mindegy, ugye?

Fontos még az is, hogy mennyit költünk a megvásárolt klíma telepíttetésére.

A legjobb, ha olyan helyen, vagy weboldalon vásárolunk légkondicionálót, ahol csomagban,  vagy választható opcióként szereléssel együtt kérhetjük, ezzel megspórolva azt az időt és energiát, amit klíma szerelő kereséssel töltenénk.
Webáruházunk oldalain feltüntetett oldalfali klíma árak tartalmazzák a berendezés árát, valamit annak telepítési költségét is.  Célunk, hogy reális, elérhető áron kínáljunk modern klímákat minőségi, szakember által elvégzett  beszereléssel. Éppen ezért minden oldalfali klíma csomag akciós áron szerepel. A kedvezmény határozatlan idejű és visszavonásig érvényes.

A beszerelés tartalmazza a kül-,és beltéri egység 3 méteren belüli csövezését, a kül-,és beltéri egység legfeljebb 3 méteres magasságba telepítését, valamint egy maximum 20cm széles betonfal, vagy maximum 40cm széles téglafal áttőrését.