A plasztikkártya készítés nem csak egy üzleti szükséglet, hanem egy lehetőség a cégek számára, hogy megerősítsék márkájukat és kiemelkedjenek a folyamatos versenyben. Az exkluzivitás, a tartósság és a személyre szabhatóság mind hozzájárulnak az üzleti modellek sikeréhez. A professzionális plasztikkártya készítés biztosítja, hogy a termékek nem csak a célok elérésében játszanak kulcsszerepet, hanem maguk is minőségi, professzionális termékek legyenek.

A plasztikkártya készítés folyamata
A plasztikkártya készítés egy összetett feladat, ami a tervezéstől a nyomtatáson át a kiszállításig terjed. Ezért nem lehet azt akárkire bízni. A Webmaxx csapata garantáltan nem fog csalódást okozni. Minden projektet egyedi igények és elvárások alapján kezdenek, biztosítva, hogy a végeredmény tökéletesen illeszkedjen a cég identitásához. Saját grafikus csapattal dolgoznak, ami azt jelenti, hogy még ha nincs is nyomdakész anyag, csak elképzelés, segítenek összeállítani a végső formát.


Nyomtatás és gyártás, a plasztikkártya készítés végső lépései
Legyen szó akár kis, vagy nagy példányszámról, a feladatot gyorsan és hatékonyan oldják meg, professzionális minőségben, a legmodernebb technológiákat felhasználva erre a célra. Mivel a plasztikkártya készítés időintervalluma gyakran korlátolt, ezért erre külön figyelmet szentelnek a szakemberek. Már 1-2 nap alatt megtörténik a plasztikkártya készítés akár több 1000-es példányszámban és azt országszerte bárhová kiszállítják. A 24 órás expressz plasztikkártya készítés keretében akár 10 000 darabra lehet szert tenni. Ez teljesen önmagáért beszél.