Már szinte közhely szerű, de a nagy nap megtervezése tényleg sok feszültséggel és feladattal jár. Sokunk a menüre, zenére, vendéglistára gondolnak és ezek igen fontos részek. De az ördög a részletekben rejlik és végig kell gondolnunk azt is, hogy milyen esküvői kellékek szükségesek az esküvőn és a lakodalmon.

Az esküvői kellékeket feloszthatjuk aszerint, hogy a menyegző melyik részén van szükség rájuk. A fotózáson szeretnénk felhasználni, a szertartáson szükséges vagy ár a lagzi alatt lesz rá szükség? A pontos megszervezéshez nem tehetünk mást, már a nagy nap előtt hónapokkal listákat írunk, mikor mire lesz szükség. Ebbe bele tartoznak a menyasszonyi és vőlegényi ruhák, cipők, fehérneműk. A szertartás és a lakodalom helyszínére kerülő dekorációs eszközök, a szertartáson szükséges extra dolgok, például a fogadalom tételhez és minden pici apróság, amelynek hiánya elronthatná életünk nagy napját.

Ezen felül komoly helyet foglal el az esküvői kellékek közt a menyasszonyi táska és annak tartalma, amely az egész esküvő, fotózás és lakodalom alatt a túlélést biztosíthatja az ifjú pár számára. Ez a csomag tartalmazzon olyan kellékeket, amelyek a frizura és a smink megigazításához kellenek, ragtapaszt, gyógyszeres csomagot, kevés rágcsálni és inni valót – ez különösen a fotózásnál hasznos, napszemüveg, dezodor, és ami még eszünkbe jut.

A helyszín dekorációk esetében egy jó dekoros egy adott összegért leveheti a vállunkról a gondot, de ha valamilyen extra kívánságunk van, lehetséges, hogy Nekünk kell felkutatnunk és beszereznünk. Bár sokan választják azt a megoldást, hogy a különböző kellékeket nemzetközi oldalakról rendelik meg (nevüket szándékosan nem említjük). Azonban fennáll a lehetőség, hogy a rendelt tárgyak, kiegészítők nem érkeznek meg időben és úgy járunk, mint az a menyasszony, akinek esküvői ékszerei az esküvő után egy héttel érkezett meg. Elképzelhetjük, hogy milyen idegeskedés volt az utolsó napokban, amikor egy kisvárosban a föld alól is ékszert kellett keríteni.

Ne tegyük ki magunkat ennek, a legpraktikusabb megoldás, ha egy helyről, egy webáruházból rendelünk meg mindent. A legtöbb webáruházban számtalan kategória közül választhatunk, az esküvői kellékek egész tárházát találjuk kedvező áron! Ne habozzunk, rendeljünk már ma!

Ha érdekelnek esküvői ajánlataink, keresd őket itt!