A vendéghívó rendszer még újdonságnak számít hazánkban, azonban külföldön már régóta használják. Habár elsődlegesen éttermi alkalmazásra lett kifejlesztve, mégis számos más szolgáltató is bevezette a használatát. Egy ügyfélhívó rendszer nagy segítséget képes nyújtani minden olyan helyen, ahol az ügyfelek, vendégek kiszolgálása nem azonnali, hanem a megrendelés leadását követően várakozniuk kell. A hívórendszerrel mindig sorban és pontosan időben tudja hívni az ügyeleit.

A vezeték nélküli hívórendszer használata nagyon egyszerű, bármely étterem, vagy ügyfélszolgálat működésébe beilleszthető. A telepítéséhez nincs szükség falak átfúrására, vagy költséges vezetékezésre, egyszerűen elhelyezhető és azonnal használatba vehető.

A NEXT Irodatechnika áruházában széles kínálatot talál mind az ügyfélhívó, mind a pincérhívó rendszerekből. Az ügyfélhívók kétféle kialakításban érhetőek el, vannak a korongos és a hagyományos kártyás formátumú rendszerek. A korongos kialakítás előnye a beépített elektronikus LED kijelző, valamint az elegánsabb kinézet és az egyszerűbb (olcsóbb) bővíthetőség. Az úgynevezett kártyás rendszerek leginkább a praktikusságra építenek, egy teljes rendszer, amiben 16db vagy 20db hívókártya található szemben a korongos rendszerek 10db jelzőkorongjával.

Bármelyik hívórendszer is választja, biztos lehet benne, hogy nagy terhet fog levenni a válláról. Ügyfelei és vendégei pedig nagyon hálásak lesznek, hogy a várakozással telt időt nem azzal kell eltölteniük, hogy arra figyelek mikor kerülnek sorra. Ideális esetben akár munkaerőt is megtakaríthat egy vendéghívó bevezetésével, a kollégák ideje jobban beosztható és nem lesznek váratlan fennakadások sem.

Látogasson el a nextiroda.hu webáruházba és nézze meg az ország egyik legnagyobb hívórendszer kínálatát, ahol akár azonnal meg is rendelheti a legszimpatikusabb készüléket. Ha segítségre van szüksége a választásban, akkor pedig hívja őket telefonon, és segítenek Önnek megtalálni a legideálisabb ügyfélhívó megoldást.