Egy otthon akkor lesz teljes értékű, ha azt maximálisan a felmerülő igényekhez igazítottuk. ahhoz, hogy ezt megtehessük különféle termékekre van szükség. A falak színezésén, bútorok beszerzésén túl az sem árt, ha adunk az apróságokra. Családi fotók keretbe helyezve rögzíthetők a falra egyszerűen. Egy vagy több kép falra fúrás nélkül, maximális tartás mellett érhető el. Általában akkor van erre szükség, amikor nem szeretnénk több lyukat készíteni, mert azok nehézségbe ütköznek, vagy csökkentik a szerkezeti stabilitást.

Ha ugyanis csak egy helyen van rögzítve a festmény, portré, akkor a keret súlya teljesen oda nehezedik. Egy tapasztott, vagy gipszkaron falnál esélyes, hogy kiszakad idővel a helyéről a rögzítési pont. A kép falra fúrás nélkül más módszerrel rakható fel. A ragasztás kiváló opció, de itt sem árt figyelni arra, pontosan milyen termék lesz bevetve. Senki sem szeretné, érhető módon, hogy másnap a földön találja meg a családi emléket, díszítő elemet. Ha a Sikaflex® 118 Extreme Grab mellett döntünk, akkor ettől biztosan nem kell tartanunk.

Ez a készítmény garantáltan ellátja a feladatát. A kép falra fúrás nélkül stabil tartás mellett fogatható fel. De ennek is megvan a kockázata. Ha ugyanis száradás után vesszük észre, hogy bizony kicsit ferdére sikerült a felrakás, akkor legfeljebb vésővel tudunk módosítani a helyzeten. Jobb tehát biztosra menni és semmit sem elkapkodni. A kép falra fúrás nélkül tehát némi segítséggel legyen feltéve, mert csak így biztosítható, hogy a kívánt végeredmény utólagosan ne kívánjon meg bármilyen modifikálást.